diumenge, 8 de gener del 2012

Exposició: "Viena en la arquitectura modernista de Valencia"


Amb motiu del centenari de la construcció de la façana modernista del edifici del Circulo Industrial, aquesta entitat està organitzant tota una sèrie d'interessants activitats culturals. El passat dia 3 de gener; l'arquitecta Maria Mestre Martí, va presentar l'exposició sobre l'influencia del modernisme vienés, la Wiener Sezession, en l'arquitectura de la ciutat de València.

L'exposició està formada per un conjunt de panells informatius que amb l'ajuda de fotografies i textos expliquen fins a quin punt el modernisme Vienés, més geomètric i equilibrat, va influir en els principals arquitectes valencians d'inicis del segle XX, deixant edificis tant emblemàtics com l'Estació del Nord. Es podrà visitar fins el 13 de gener.


Con motivo del centenario de la construcción de la fachada modernista del edificio del Círculo Industrial, esta entidad está organizando toda una serie de interesantes actividades culturales. El pasado día 3 de enero; la arquitecta María Mestre Martí, presentó la exposición sobre la influencia del modernismo vienés, la Wiener Sezession, en la arquitectura de la ciudad de Valencia.


La exposición está formada por un conjunto de paneles informativos que con la ayuda de fotografías y textos explican hasta qué punto el modernismo Vienés, más geométrico y equilibrado, influyó en los principales arquitectos valencianos de principios del siglo XX, dejando edificios tan emblemáticos como la Estación del Norte. Se podrá visitar hasta el 13 de enero.