diumenge, 28 de febrer del 2010

Expo IMPRESIONISMO







L'Escola Municipal de Belles Arts d'Alcoi anem a relalitzar un viatge a Madrid per a veure les expocions "IMPRESIONISMO" organitzada per la Fundació Mafre, i l'exposició dedicada a Miquel Barceló anomenada LA SOLITUD ORGANISATIVE. També hi ha altres exposicions com MONET Y LA ABSTRACCIÓN, en el Thyssen.
Está obert el plaç per a apuntar-se. Tothom és pot apuntar, sigués alumne o no. Per a més informació envia'ns un correu electrónic o truca al telèfon 96. 554 54 91 en horari de 18 h fins 21 hores. Esperem que us interese.
***
La Escuela Municipal de Bellas Artes de Alcoy va a realizar un viaje a Madrid para poder ver las exposiciones "IMPRESIONISMO" organizada por la Fundación Mafre, y la exposición dedicada a Miquel Barceló llamada la SOLITUD ORGANISATIVE. También existen otras exposiciones como MONET Y LA ABSTRACCIÓN, en el Museo Thyssen.
El plazo está abierto para apuntarse. Se puede apuntar todo interesado, no hace falta ser alumno de la Escuela. Para más información puedes enviarnos un e-mail, o llamar al 96. 554 54 91 en horario de 18h a 21 horas. Esperemos que os interese.
SI ESTÁS INTERESADO LLÁMANOS, NO HACE FALTA SER ALUMNO DE LA ESCUELA!!

2 comentaris:

Bea ha dit...

JA TENIU EL AUTOBUS PLE O NO??

f.f.f.f.f. ha dit...

o he possat al Facebook, a veure si la gent s'anima