dimecres, 6 de maig del 2009

Visita de l'Alcalde




L'alcalde d'Alcoi, Jordi Sedano, la regidora de cultura Rosa Sánchez, i Franscico Javier Castañer, el regidor d'obres, han visitat les instal·lacions de l'escola.
L'objectiu de la visita ha estat tractar de trobar una solució als greus problemes de falta d'espai de la nostra escola. S'ha estudiat la possibilitat d'utilitzar provisionalment una part de la planta desocupada del mercat de Sant Mateu com a magatzem de l'escola per a poder buidar una de les habitacions que fins ara estava inutilitzable per la gran quantitat de caballets, cadires, i altres bartulos necessaris per a l'ensenyament artístic, i per trobar espais per a poder fer projeccions d'audiovisuals i altres activitats formatives.
-------------------------------------------
El alcalde de Alcoy, Jordi Sedano, la concejal de cultura Rosa Sánchez y Francisco Javier Castañer, el concejal de obras, han visitado las instalaciones de la escuela.
El objetivo de la visita ha sido encontrar una solución a los graves problemas de falta de espacio de nuestra escuela. Se ha estudiado la posibilidad de utilizar provisionalmente una parte de la planta desocupada del mercado de San Mateo como almacen de la escuela para poder vaciar una de las habitaciones que hasta ahora estaba inutilizable por la gran cantidad de caballetes, sillas y otros bártulos necesarios para la enseñanza artística, y para encontrar espacios para poder hacer proyecciones de audiovisuales y otras actividades formativas.


1 comentari:

Bea ha dit...

eiiii no sabia que estaban aqui estas fotos !!!!!!