dimecres, 6 de maig del 2009

Modelant fang


Construir una figura en fang presenta una serie de dificultads. La principal és dispossar d'una estructura solida que permetisca reproduir les formes de la figura que es vol modelar. En aquest cas es tracta de fer una reproducció d'uns 70 cm d'alt d'una còpia en escaiola d'un dels esclaus que Miquel Angel va escolpir per a la tomba de Julià II.
A partir d'eixe esquelet metal·lic anirem recobrint de fang totes les parts tractant d'aproximar-se a les formes i els volums de l'escultura que utilitzem com a model. Com podeu vore encara falta moltíssim per acabar esta figura.


Construir una figura en barro presenta una serie de dificultades. La principal es disponer de una estructura sólida que permita reproducir las formas de la figura que se quiere modelar. En este caso se trata de una reproducción de unos 70 cm. de altura de una copia en escayola de uno de los esclavos que Miguel Angel esculpió para la tumba de Julio II.
A partir de ese esqueleto metálico iremos recubriendo de barro todas las partes tratando de aproximarse a las formas y volúmenes de la figura que utilizamos como modelo. Como podies ver todavia falta muchissimo para acabar esta figura.

3 comentaris:

Bea ha dit...

jolín alejandro que rápido !!!!! en un dia ya tienes casi la figura!!! que artistasso !!!!

V. Fauvé ha dit...

açó va ràpid...Alejandro

Escola Municipal de Belles Arts Alcoi ha dit...

Ja he posat arroba i mitja de fang