diumenge, 3 de maig del 2009

Escultura en argila







L'art del modelat en fang permet desenvolupar aptituds per a dominar la forma i el volum. L'argila és un material plàstic especialment indicat per a iniciar-se en les tècniques i els problemes particulars de l'escultura.
Després de moltes hores de treball modelant argila, Mari Carmen, finalment ha aconseguit acabar amb exit la figura de la Venus de Milo. El procés de secat ha estat satisfactori i la figura no s'ha trencat en el trasllat, encara que baixar les escales de l'escola carregant el pes de l'estàtua va resultar molt dificultós. Per sort l'escultura no va patir cap desperfecte.

El arte del modelado en barro permite desarrollar aptitudes para dominar la forma y el volumen. La arcilla es un material plástico especialmente indicado para iniciarse en las técnicas y en los problemas particulares de la escultura.
Después de muchas horas de trabajo modelando la arcilla, Mari Carmen, finalmente ha conseguido acabar con éxito la figura de la Venus de Milo. El proceso de secado ha sido satisfactorio y la figura no se ha roto en el traslado, aunque bajar las escaleras de la Escuela cargando el peso de la estatua fue muy difícil. Por suerte la escultura no sufrió ningún daño.

4 comentaris:

Ramiro ha dit...

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei......la Venus....!!!!!

Juan José ha dit...

muy bonita la venus, que artistas sois !!!!

Cielo Azul (la caixa de Ramiro) ha dit...

Molt xula la Venus de Milo de Mari Carmen

Hortensia ha dit...

si que es bonita !!!!!