dimarts, 12 de maig del 2009

En la Radio

Ahir per la vesprada en Radio Alcoi al programa "Hora 14 Alcoy" es va emitir un breu fragment de l'entrevista que Maria Angeles Calatayud va fer a Gabriel Guillem, president de l'Associació d'alumnes de l'Escola de Belles Arts d'Alcoi, i al professor Emili Blanes. Es tracta d'un fragment curt a meitat del programa, uns pocs segons en els quals s'explica per què es va fer la pancarta i quins han estat els resultats aconseguits.
Finalment es va emitir l'entrevista sencera al programa La Glorieta

RADIO ALCOY: Hora 14 Minut 10 al minut 12 de la grabació
RADIO ALCOI: La Glorieta Minut 20 al minut 37 de la grabació

Ayer por la tarde en Radio Alcoy al programa "Hora 14 Alcoy" se emitió un breve fragmento de la entrevista que Maria Ángeles Calatayud hizo a Gabriel Guillem, presidente de la Asociación de alumnos de la Escuela de Bellas Artes de Alcoy, y al profesor Emilio Blanes. Se trata de un fragmento corto a mitad del programa, unos pocos segundos en los cuales se explica por que se hizo la pancarata y que resultados se han conseguido.
Finalmente la entrevista fue emitida entera en el programa "La Glorieta"





4 comentaris:

Anònim ha dit...

ens falta la tele!!!!

Bea ha dit...

jajajaja eso estaria bien la tele !!! que alguien se lo diga a Pilar Alós de canal 37 o en canal 9
Ehhh pues mucha gente, ya empieza a preguntarme, que nos pasa, que hacemos en la escuela, que pensaban que solo ibamos a dibujar bodegones...etc,etc. que hacemos cosas interesantes !!!

Anònim ha dit...

no és una idea molt disparatada, al menys mostraria com es l'Escola, els seus alumnes,...el bon rotllo que hi ha!!

Fernando ha dit...

Però eixa veu tinc........noooooooo!